Vill du sälja?

Urban Art Dealers är specialiserat på att sälja konstverk från en handfull etablerade konstnärer inom framförallt Urban- och Contemporary Art. Genom effektiv marknadsföring på nätet till samlare och med ett fysiskt showroom i Malmö maximerar vi möjligheten till ett bra pris för ditt konstverk.

Vi jobbar på två sätt. Antingen köper vi verket eller så lämnar du det i konsignation, d v s, vi säljer ditt verk vidare mot en provision som beror på varje verk. Du behåller verket tills det är sålt och du har fått in pengarna. Vi sköter om frakt och alla andra små detaljer.

Det kostar ingenting att konsignera dina konstverk med oss. Vi ber bara om 30 dagars exklusivitet. Och som sagt, du behöver inte lämna över verket rent fysiskt till oss.

Genom att vi är specialiserade på en handfull konstnärer har vi byggt relationer med specialiserade samlare, på  så sätt kan vi snabbare hitta rätt köpare för dina konstverk.

Den stora fördelen att sälja via oss är att du har full kontroll över processen och du utsätter inte ditt verk för otrevliga prisöverraskningar på nyckfulla auktioner. 

För tillfället har vi många köpare som är intresserade av verk av Banksy, Keith Haring och Shepard Fairey.

Hör av dig om du är intresserad till urbanartdealers@gmail.com